Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Πλησιάζει κακοκαιρία στην Ελλάδα -Πόσο θα επηρεαστεί η Κρήτη

καιρός - συννεφιά
 clock 10:50 | 29/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σημαντική αλλαγή αναμένεται από σήμερα, Παρασκευή (29/11), στο σκηνικό του καιρού, που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. Βασικά χαρακτηριστικά θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βροχές και τα χιόνια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος 

Αυτή η αλλαγή ωστόσο δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα την Κρήτη καθώς και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη η πρόβλεψη για τον καιρό του Σαββατοκύριακου είναι αρκετά καλή.

Συγκεκριμένα για σήμερα (29/11) στην Κρήτη αναμένονται ενισχυμένοι νοτιάδες κυρίως στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και βόρεια του νομού Λασιθίου. Είναι χαρακτηριστικό πως το νότιο τμήμα του νησιού θα επηρεαστεί από τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Κρήτη.

Σήμερα, οι άνεμοι πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5-6 μπορφόρ και η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 22 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο, Σάββατο (30/11) θα υπάρξει μια μικρή ένταση των καιρικών φαινομένων με ενίσχυση των ανέμων. Ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθώς θα κυμανθεί γύρω στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών.

Την Κυριακή (01/12) οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα εμφανίσει χαμηλότερες τιμές. Ενώ στα ανατολικά θα υπάρξει εξασθένιση των νοτιάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Ισόβια σε 41χρονο για τον βιασμό των παιδιών του

Χάος στο αεροδρόμιο της Βοστώνης: Δύο συγκρούσεις αεροπλάνων την ίδια ημέρα (βίντεο)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis