Κρήτη

Νοσοκομεία Κρήτης - κορωνοϊός: Η κατάσταση σε κλινικές και Εντατικές

νοσοκομεια

Σταθερός εμφανίζεται να είναι σήμερα ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στα νοσοκομεία νοσηλεύονται συνολικά 37 ασθενείς εκ των οποίων οι 29 σε κλινικές και οι υπόλοιποι 8 στις ΜΕΘ. Από τους 8 στις ΜΕΘ, οι 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αναλυτικά:

ΠΑΓΝΗ: 13 συνολικά ασθενείς. Από αυτούς οι 9 σε κλινική covid και οι 4 σττη ΜΕΘ (3 διασωληνωμένοι)

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: συνολικά 7 ασθενείς εκ των οποίων οι έξι στην κλινική και ένας διασληνωμένος στη ΜΕΘ

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων: 13 ασθενείς στην κλινική covid

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 2 ασθενείς συνολικά εκ των οποίων ο ένας στην κλινική covid και ένας στη ΜΕθ χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: 5 συνολικά ασθενείς εκ των οποίων οι 3 στην κλινική covid και οι υπόλοιποι 2 στη ΜΕΘ χωρίς να είναι διασωληνωμένοι και τέλος στο νοσοκομείο της Σητείας νοσηλεύεται ένας ασθενής στην κλινική covid.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος απολογισμός του ΕΟΔΥ έκανε λόγο για 436 κρούσματα κορωνοϊού εκ των οποίων τα 8 στην Κρήτη. 

 

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος Βαλυράκη: Η συγκλονιστική μαρτυρία διασώστη στο Ράδιο Κρήτη

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για νεαρό άνδρα στο λιόφυτο

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις

Γυμνάσια - Λύκεια: Πότε οι καθηγητές μπορούν να μην βάλουν βαθμό στο Α’ τετράμηνο

Πολιτικό Παρασκήνιο

Χρυσομάλλης (ΝΔ): Τηρώ τα μέτρα - Δέχθηκα αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο

μίλτος χρυσομάλλης

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μίλτος Χρυσομάλλης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δηλώνει έτοιμος να επωμισθεί την ευθύνη των πράξεων του, παρόλο που όπως παραδέχθηκε η συνάντηση με τον δημοσιογράφο στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο Κολωνάκι βρισκόταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Δείτε τη δημοσίευση:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

 

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,...

Δημοσιεύτηκε από Μίλτος Χρυσομάλλης στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: "Από ασθενή η διασπορά στην Αιματολογική Κλινική"

Δραματικές οι ελλείψεις σε αίμα - Το παράδειγμα της Κρήτης που αντέχει!

Κρήτη: Κοκαΐνη, κάνναβη και μαχαίρια στην κατοχή 19χρονου (φωτο)