Κρήτη

Ηράκλειο

Μεγάλη φωτιά σε στάβλο στο Ηράκλειο - Κάηκαν άλογα και άλλα ζώα

Φωτιά - Πυροσβεστική

Μία τεράστια καταστροφή υπέστη  κτηνοτρόφος στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις Δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03.10 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίες έσβησαν τη φωτιά.

Πίσω της όμως άφησε μία τεράστια καταστροφή καθώς τα ζώα που ήταν μέσα στον στάβλο απανθρακώθηκαν.

Πρόκειται για τρία άλογα, ένα μικρότερο που είχε γεννηθεί σχετικά πρόσφατα, κουνέλια και άλλα ζώα που είχε ο κτηνοτρόφος.

Πληροφορίες ακόμα αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ήταν μεγάλης έκτασης καθώς μέσα στον στάβλο υπήρχαν εκατοντάδες μπάλες άχυρο που έγιναν παρανάλωμα του πυρός. 

Γ.Π.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!
Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες