Κρήτη

Κρήτη: Ξανά μπροστά σε "σοκολάτα δολοφόνο" οι Λιμενικές Αρχές

alieutiko.jpg

Κάνναβη σε μορφή σοκολάτας αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ μετέφερε το αλιευτικό σκάφος που εδώ και τρεις ημέρες απασχολεί το Λιμενικό Σώμα. Το αλιευτικό που ακινητοποιήθηκε νότια της Ιεράπετρας μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ελέγχθηκε από ειδικό κλιμάκιο της Αθήνας αφού είχε οδηγηθεί στο λιμάνι της Ιεράπετρας.

Το φορτίο του, 1.269 κιλά κάνναβης σε μορφή πάστας σοκολάτας, ίδιο ακριβώς με αυτό που είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό 50 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης οπότε και οι Λιμενικές Αρχές κατέσχεσαν περισσότερους από 6 τόνους ναρκωτικών. 

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση: 

alieutiko2.jpg

alieutiko2.jpg, by gpapadakis

alieutiko4.jpg

alieutiko4.jpg, by gpapadakis

Όπως λέει γνώστης των πραγμάτων, πρόκειται για μία μορφή χασίς η οποία παρασκευάζεται έτσι προκειμένου να μεταφέρεται εύκολα. Μάλιστα, το εμπόρευμα φέρει το χαρακτηριστικό όνομα "assasin" που σημαίνει δολοφόνος και είναι μία επικίνδυνη μορφή χασίς που οδηγεί στον θάνατο. 
Οι ομοιότητες, λέει το ίδιο πρόσωπο, των δύο υποθέσεων είναι αρκετές. Ο τρόπος δράσης, το είδος και η ποιότητα του ναρκωτικού ακόμα και η καταγωγή των μελών του πληρώματος, είναι τα ίδια. 
Το πλήρωμα που έχει ήδη συλληφθεί, θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

alieutiko5.jpg

alieutiko5.jpg, by gpapadakis

alieutiko3.jpg

alieutiko3.jpg, by gpapadakis

Η νέα επιτυχία του Λιμενικού Σώματος ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για όλο το πρσωπικό, σχολίασε λιμενικός και συμπλήρωσε ότι από το Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας, έγινε απίστευτα καλή και οργανωμένη δουλειά.

Κρήτη

Στα ύψη η θερμοκρασία - Με τους 38 βαθμούς Κελσίου "φλέρταρε" ο υδράργυρος στη Μεσαρά

ζεστη

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στην Κρήτη την Τετάρτη 22/06/2021 με τον υδράργυρο στην περιοχή της Γόρτυνας να πλησιάζει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι 8 υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου  Αθηνών/meteo.gr στο νησί δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Χάρτης υψηλών θερμοκρασιών, by eva

Οι υψηλές θερμοκρασίες στο νησί θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - 3η ΕΜΑΚ: Απεγκλώβισε άλογο από πηγάδι - βίντεο