Κρήτη

Κρήτη - τροχαία: 21 νεκροί από την αρχή του έτους!

τροχαίο δυστύχημα

Δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στην άσφαλτο της Κρήτης!

Το νησί, από την αρχή του 2021 μέχρι και σήμερα (3/7), θρηνεί 21 (!) νεκρούς στα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλά και εντός των αστικών κέντρων.

Η κατάσταση είναι τραγική, αρκεί να σκεφτούμε πως μέσα σε αυτό το διάστημα υπήρχαν και οι απαγορεύσεις - περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας, γεγονός που δεν στάθηκε ικανό να ανασχέσει αυτή τη σύγχρονη μάστιγα για την Κρήτη.

Δύο νεκροί μέσα σε λίγα 24ωρα προστέθηκαν στη μακάβρια λίστα:

Πρόκεται για έναν 39χρονο οδηγό, το αυτοκίνητο του οποίου ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να ανατραπεί στο ύψος της Σταυρακιανής Καμάρας στο δρόμο για τις Μοίρες.

Λίγες ώρες νωρίτερα ένας 30χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον πατέρα του, έπεσε σε χαράδρα, στον Σκινέ Χανίων. Η Κρήτη θρηνεί από την αρχή του έτους 21 νεκρούς στην άσφαλτο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στο οδικό δίκτυο

Ηράκλειο: Στις επάλξεις της πυροπροστασίας οι έφεδροι της ΛΕΦΕΔ

Κρήτη: Προβληματισμός για το μπαράζ πυρκαγιών

Κρήτη

Κρήτη: Λουκέτο στο ίντερνετ καφέ

 Ίντερνετ καφέ 

Τους 2364 έφτασαν οι έλεγχοι που έγιναν το Σάββατο από την Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Στα Χανιά σε ίντερνετ καφέ, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 7 ημερών καθώς και το πρόστιμο των 2.000 ευρώ καθώς ο υπεύθυνος της επιχείρησης εντοπίστηκε να έχει επιτρέψει την είσοδο σε πελάτες που δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Μεταξύ άλλων χθες στην Κρήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  αλλά και σε υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

Ηράκλειο: Εκλογές σήμερα στη ΝΟΔΕ - Πώς θα ψηφίσουν τα μέλη

ESPA BANNER