Κρήτη

Κρήτη: Συσκέψεις με Πλακιωτάκη για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Γιάννης Πλακιωτάκης

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χανίων και εν συνεχεία το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων στην Σούδα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνό, ενώ στην συνέχεια θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρουσία του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών, των Βουλευτών, των Δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Πλακιωτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανίων στην διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθεί η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη.

Την Παρασκευή, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενώ αργότερα θα μετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου παρουσία του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη, των Βουλευτών, των Δημάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης, όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, ενώ στην συνέχεια θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου για την  εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Η "σοκολάτα" που είχε δεν ήταν ...αθώα

ΤΑΕ

Συνελήφθη, σήμερα (4/12) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ημεδαπού κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19,4 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Ρεθύμνης