Κρήτη

Κρήτη: Ψάχνουν την καταλληλότερη θέση για τη στρατιωτική γέφυρα

στρατιωτική γέφυρα

Την καταλληλότερη θέση για την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στην περιοχή του Αλικιανού αναζητούν οι αρχές στην Κρήτη μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της γέφυρας στον ποταμό Κερίτη που καταστράφηκε από την θεομηνία του περασμένου μήνα.

Για τον λόγο αυτό βρέθηκε σήμερα στα Χανιά, ο διευθυντής της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του Ελληνικού Στρατού, ταξίαρχος Μιχάλης Κλούβας, ο οποίος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησαν αυτοψία σε παρόχθια σημεία του ποταμού Κερίτη προκειμένου να εντοπίσουν τα καταλληλότερα για την τοποθέτηση γέφυρας.

Η τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών με βάση τις οποίες θα επιλεγεί και το πλέον κατάλληλο σημείο.

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Έκλεψαν επιχείρηση και η αστυνομία τους έπιασε ...παρακάτω

περιπολικό

Συνελήφθησαν, άμεσα σήμερα (17/5) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή

Ειδικότερα σήμερα το μεσημέρι, οι αλλοδαποί αφαίρεσαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού ηλεκτρονικές συσκευές. Από αστυνομικούς αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Τον έπιασαν πριν "σπρώξει" τα ναρκωτικά στις πιάτσες των τοξικομανών

Ηράκλειο: Επεισοδιακό βράδυ - Απείλησε τους συγγενείς του με καραμπίνα

Γλυκά Νερά: Ώρα απαντήσεων για τον Γεωργιανό – Οι συμπτώσεις που τον «ενοχοποιούν»