Κρήτη

Κρήτη: Έτσι συνελήφθησαν ο υπάλληλος και ο Πολιτικός Μηχανικός

λάδωμα

Επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του υπαλλήλου σε υπηρεσία δόμησης καθώς και του ιδιώτη πολιτικού μηχανικού που συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, συνελήφθησαν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε νησιωτική πόλη, υπάλληλος Υπηρεσίας δόμησης και ιδιώτης, πολιτικός μηχανικός.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι συλληφθέντες ζήτησαν χρηματικό ποσό (500) ευρώ για να διευκολύνουν τη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής αδείας.

Ο υπάλληλος συνελήφθη σε προκαθορισμένη συνάντηση μετά την παραλαβή του ως άνω χρηματικού ποσού, που είχε προσημειωθεί και ακολούθησε η σύλληψη του πολιτικού μηχανικού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία επιρροής – μεσάζοντες, κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Κρήτη

Κρήτη: Έσβησε η φωτιά στα αυτοκίνητα δίπλα στην εθνική οδό

Φωτό αρχείου

Έσβησε η φωτιά που νωρίτερα όπως έγραψε το ekriti ξέσπασε σε εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα πριν το πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άγιο Νικόλαο σε σημείο παραπλεύρως της εθνικής οδού.

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγίου Νικολάου με 4 οχήματα της πυροσβεστικής ήταν καθοριστική για να μην επεκταθεί η φωτιά ενώ προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσής της διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας.