Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δύο τροχαία ατυχήματα - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
 clock 18:09 | 15/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο τροχαία ατυχήματα σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Χανιά.

Το πρώτο συνέβη στα Κεραμειά, κοντά στην Παναγία, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έφυγε  από τον δρόμο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγα λεπτά μετά, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο ατύχημα, στην επαρχιακή οδό του Γαλατά προς Αγιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα, τον εγκλωβισμό δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Όπως αναφέρει το zarpanews και  οι τρεις έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Τις συνθήκες ερευνά η τροχαία Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εθνική Πινακοθήκη: Απομακρύνθηκαν τα έργα που αποκαθήλωσε ο βουλευτής της Νίκης

Ηράκλειο: Αγριος καυγάς... live στο tiktok - Συνελήφθη το ζευγάρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis