Κρήτη

Κρήτη: "Άγιο" είχαν οι επιβάτες - Γλύτωσαν μόνο με ζημιές στα αυτοκίνητα(φωτο)

Η τροχαία στο συμβάν

"Άγιο" είχαν οι επιβάτες ενός αγροτικού και ενός ενοικιαζομένου ιχ καθώς τα οχήματά τους συγκρούστηκαν ευτυχώς χωρίς να τραυματισθούν.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4 χιλιόμετρα από το Φόδελε προς Ρέθυμνο και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αναγνώστη του ekriti το επιβατικό αυτοκίνητο υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές από την πλαγιομετωπική σύγκρουση με το αγροτικό.

Από το ατύχημα
Από το ατύχημα

Στο σημείο έφτασαν και άνδρες της τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος σε ένα δρόμο που συχνά σημειώνονται τροχαία ατυχήματα και έχουν σημειωθεί πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φρικτό ατύχημα με κοπέλα - Ακρωτηριάστηκε στη μηχανή του κιμά

χειρουργείο

Ένα φρικτό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε κρεοπωλείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όταν μια κοπέλα που εργαζόταν στην επιχείρηση ακρωτηριάστηκε στο χέρι, κατά την διάρκεια της κοπής κρέατος στη μηχανή του κιμά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να αποκαταστήστουν το τραύμα που έφερε στην παλάμη του χεριού της, όπως - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν τα κατάφεραν...

Η κοπέλα μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε θάλαμο της Ορθοπεδικής Κλινικής για νησηλεία.