Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον 24χρονο από την καταστολή

εντατική (φωτογραφία από create.vista.com)
 clock 12:10 | 26/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Βενιζελείου εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 24χρονος που είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ηράκλειο από τα Κύθηρα την Μεγάλη Πέμπτη έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 24χρονου που έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εμφάνισε σημάδια βελτίωσης που κάνουν τους γιατρούς να αισιοδοξούν.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι γιατροί ενδεχομένως αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του από την καταστολή.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη ο 18χρονος που έκανε "βουτιά" στον ακάλυπτο

Κρήτη: Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα σε σπασμένο πεζοδρόμιο - Μήνυση στον Δήμο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis