Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ο 33χρονος είχε σχέδια αλλά του τα χάλασαν οι Λιμενικοί

λιμενικός
 clock 12:53 | 14/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη σύλληψη ενός 33χρονου από την Συρία προχώρησαν σήμερα το πρωί στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος έφτασε το πρωί στο λιμάνι με τοπ πλοίο της γραμμής και στο νου του είχε συγκεκριμένα σχέδια.

Λιμενικές πηγές αναφέρουν ότι αφού έφτασε με πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο, στη συνέχεια θα ταξίδευε αεροπορικών για τις Βρυξέλλες.

Οι έμπειροι Λιμενικοί όμως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 33χρονο και αφού του έκαναν έλεγχο βρήκαν πάνω του την πλαστή ταυτότητα Ισπανίας και το πλαστό διαβατήριο Ουγγαρίας.

 

Διαβάστε επίσης:

Μεσαρά: "Όργιο" με τις παράνομες γεωτρήσεις - Τραγική η κατάσταση με τα αποθέματα νερού

Κρήτη: Στην χωματερή μεγάλες ποσότητες ντομάτας - Σε απόγνωση οι παραγωγοί

Ηράκλειο: Έκλεψαν τις κυψέλες 17χρονου αγοριού - Η έκκληση της μητέρας και η βοήθεια των μελισσοκόμων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis