Κρήτη

Έπεσαν οι υπογραφές για επισκευές στο Γυμνάσιο - Λύκειο Βιάννου

γυμνάσιο λύκειο βιάννου

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Επισκευή κτιρίου Γυµνασίου -Λυκείου Άνω Βιάννου»   προϋπολογισμού  65.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία της Λυκειάρχου κας Σούκουλη Γεωργία της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας κας Μαρία Νερατζάκη  και του επιβλέποντα μηχανικού Γιώργου Παπαμαστοράκη , με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει:  στην επισκευή του κτιρίου του Γυµνασίου - Λυκείου Άνω Βιάννου. Υπάρχουν τρεις αίθουσες κενές, οι οποίες θα διαμορφωθούν µε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να παραδοθούν ως νέες  αίθουσες διδασκαλίας για να καλυφθούν οι επείγουσες  στεγαστικές ανάγκες του Λυκείου. Επίσης θα γίνουν εργασίες  στα W.C. και τα αποδυτήρια, ενώ θα επισκευαστούν οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές  εγκαταστάσεις του σχολείου. 

foto_ypografi_lykeio.jpg

foto_ypografi_lykeio.jpg, by renas

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 65.000,00 € συµπεριλαµβανόµενου του ΦΠΑ, και  χρηματοδοτείται, µε τον  ΚΑ 2014ΕΠ50200012 από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης  
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με την στήριξη και την Χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης προχωρούμε  σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά στο κτιριακό πρόβλημα του Λυκείου Βιάννου.  Θέλω να ευχαριστήσω  ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος χρηματοδοτεί το σημαντικό αυτό έργο  που θα δώσει  άμεση λύση στις στεγαστικές ανάγκες του Λυκείου Βιάννου.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Μαλεβύζι: Κάνναβη "έβγαλε" ο έλεγχος στο αυτοκίνητο

περιπολικο

Συνελήφθη, χθες (31.07.2021) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (31.07.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νάξος: Αυτοψία της Λίνας Μενδώνη σε έργα Πολιτισμού

Δήμος Φαιστού: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης