Κρήτη

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα

αγιοι δεκα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Δέκα θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου, και ώρα 9.00 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, με θέμα:

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Καλούνται όλα τα μέλη, οι φίλοι, όλοι οι συγχωριανοί να δώσουνε το παρόν στην Γενική Συνέλευση, ούτως ώστε να ενημερωθούν για την πορεία του Συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια, να δηλώσουν όσοι το επιθυμούν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά του Συλλόγου το επόμενο διάστημα, και να οριστεί η ημέρα των εκλογών.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία και η ΕΛ.ΑΣ.

Η κακοκαιρία πλήττει το Ηράκλειο

Σε ετοιμότητα θα παραμείνει κατά τις νυχτερινές ώρες η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου καθώς, το κύμα της κακοκαιρίας θα επιμείνει και κατά τις νυχτερινές ώρες κατά τόπους και κατά διαστήματα.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, και παρά την ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε σε περιοχές του ηρακλείου, δεν καταγράφηκαν εκτεταμένα προβλήματα όπως σημείωσε στο Ράδιο Κρήτη ο πολιτικός προιστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Μαρίνος Παττακός.

Προσοχή σε Παλαιόκαστρο, Αγία Πελαγία και Φόδελε!

Παλαιόκαστρο, Αγία Πελαγία, Φόδελε αναμένεται απόψε να βρεθούν στη δίνη των έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Μαλεβιζίου.

Για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου εφιστά την προσοχή των δημοτών, παρακαλώντας για τον περιορισμό των μετακινήσεών τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Υπενθυμίζεται η σύσταση προς οδηγούς και πεζούς να αποφεύγουν να διασχίσουν χειμάρρους και ρέματα.