Τετάρτη 23 ΟΚΤ 2019 00:18
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  21°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

«Άναψαν φωτιές» οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη στο Ράδιο Κρήτη για ΒΟΑΚ από το μηδέν και με διόδια!

«Άναψαν φωτιές» οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη στο Ράδιο Κρήτη για ΒΟΑΚ από το μηδέν και με διόδια!

ΒΟΑΚ

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στους τοπικούς βουλευτές και φορείς της αυτοδιοίκησης, η συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε σχέση με το κυβερνητικό σχέδιο για τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε "έναν Βόρειο Οδικό Άξονα από το μηδέν, με βασική χάραξη από τα Χανιά ως τον Άγιο Νικόλαο κι ενδεχομένως με διόδια που θα επιβαρύνουν ελάχιστα τους πολίτες", μία δήλωση που ήταν αρκετή για να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και μπαράζ ανακοινώσεων.

Η συνέντευξη του κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη:

Tags: 

Ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Ράδιο Κρήτη για τον ΒΟΑΚ, by ekriti newsportal

Πυρά από Αρναουράκη
«Ούτε το 2024 με 2025 δεν πρόκειται να ξεκινήσει το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα αν η κυβέρνηση μηδενίσει το έργο που έχει γίνει ως τώρα» τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την Ρένα Σημειαντωνάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης
Ο κ. Αρναουτάκης πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να θέλει να συνδέσει την κατασκευή του νέου άξονα με την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάτι όμως που θεωρεί λάθος και επιζήμιο για την τοπική κοινωνία. 

Η συνέντευξη του Περιφερειάρχη:

Ο Σταύρος Αρναουτάκης για τον ΒΟΑΚ στο Ράδιο Κρήτη, by ekriti newsportal

Πήραν θέση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοινώσεις είχαμε και από τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Χάρη Μαμουλάκη, τον Σωκράτη Βαρδάκη και τον Νίκο Ηγουμενίδη να εξαπολύουν μύδρους εναντίον της κυβέρνησης.

 

Διαβάστε επίσης. . .

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη και το συλλαλητήριο στις 17 Οκτωβρίου, οι...
Αντιπροσωπεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας είχε χθες νέα συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιώργο Σισαμάκη, με...
Το υπουργείο Μεταφορών στοχεύει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων σε ποσοστό 50%.