Κρήτη

114 θέσεις ειδικευόμενων νοσηλευτών ανακοίνωσε η 7η ΥΠΕ Κρήτης

κρεβάτι νοσοκομείου

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης ανακοινώνει σήμερα 114 θέσεις Ειδικευόμενων Νοσηλευτών στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική.

Από τις παραπάνω θέσεις, οι 90 αφορούν υποψηφίους που δεν εργάζονται στο Δημόσιο τομέα και οι 24 θέσεις αφορούν τους ήδη υπηρετούντες νοσηλευτές του δημοσίου.

 

Οι νοσηλευτές/ τριες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους για τη λήψη ειδικότητας στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική εντός 10 ημερών και συγκεκριμένα από σήμερα Τρίτη 14.07.2020 έως τη Δευτέρα 27.07.2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: noseidikotita@hc-crete.gr, ενώ θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την παραλαβή της.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες νοσηλευτές/τριες έχουν δικαίωμα υποβολής διαδικτυακής αίτησης εγγραφής, η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης, στους καταλόγους μίας μόνο Υγειονομικής Περιφέρειας και δύναται να δηλώσουν έως τρία νοσοκομεία για την τοποθέτηση ειδίκευσης τους, στην μία ΥΠΕ που θα επιλέξουν.

 

Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία επιλογής για τη λήψη ειδικότητας μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές /τριες στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης www.hc-crete.gr / Για τον Πολίτη- Ειδίκευση Νοσηλευτών.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στις φλόγες αυτοκίνητο σε μάντρα

φωτια αυτοκίνητο

Στις φλόγες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης αυτοκίνητο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν μέσα σε μάντρα επί της Ηρακλείου - Μοιρών και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να προλαβαίνουν την εξάπλωση της φωτιάς.

Το ΙΧ υπέστη ζημιές ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.