Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στην Κρήτη για την 28η Οκτωβρίου

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στην Κρήτη για την 28η Οκτωβρίου
 clock 13:08 | 24/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 στο Ρέθυμνο, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Στο Ηράκλειο, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και στα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Σεραφείμ Τσόκας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis