Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Βρέθηκε οικογένεια για το κοριτσάκι! - Συγκίνηση στο νοσοκομείο

βρέφος

Συγκίνηση επικράτησε το πρωί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου μετά από φιλοξενία 13 ημερών, το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο δεν επιθυμούσε να κρατήσει η μητέρα του, βρήκε τη ζεστή αγκαλιά που δεν γνώρισε τις πρώτες μέρες της ζωής του.

Ένα νεαρό ζευγάρι από το Ηράκλειο, είναι οι προσωρινοί γονείς της μικρής, οι οποίοι ήταν πολύ χαρούμενοι που θα επέστρεφαν στο σπίτι τους, με ένα ακόμη μέλος της οικογένειας!

Τα χαμόγελα αλλά και τα δάκρυα περίσσεψαν στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, όπου γιατροί και νοσηλευτές είπαν αντίο στο κοριτσάκι που φρόντιζαν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, σίγουροι ότι θα τους λείψει, αλλά και ικανοποιημένοι που θα βρει τη ζεστασιά και τη φροντίδα μιας οικογένειας.

Όπως είπε στο ekriti η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Σπινθούρη, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης θα "παρακολουθεί" επί ένα τρίμηνο τόσο το μωρό όσο και τους γονείς και αν όλα κριθούν ικανοποιητικά θα οριστικοποιηθεί η υιοθεσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστορία του νεογέννητου, συγκίνησε τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου, μάλιστα πολλοί του πήγαιναν στο νοσοκομείο ρουχαλάκια και δώρα.

Κρήτη

Κρήτη: Περιπολικό ενεπλάκη σε τροχαίο

τροχαιο αστυνομια

Σήμερα 20 Οκτωρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και πραγματικά τον Άγιο στο πλάι τους είχαν αστυνομικοί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, λόγω απροσεξίας διερχόμενου οδηγού,όπως φαίνεται από την παρακάτω δημοσίευση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου, Γιώργου Καρτσάκη.

 

 

 

ειδησεις σημερα

Φρούριο Ιτζεδίν: Ομόφωνη απόφαση για την αναστήλωσή του

Σεισμός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Θέλει να ρθει από τη Γερμανία στην Κρήτη για να βοηθήσει!

Άγιος Νικόλαος - ΣΥΡΙΖΑ: Κανένας εφησυχασμός για την Κολοκύθα

 

 

 

ESPA BANNER