Κρήτη

Λασίθι

Καλαντζάκης: Αίτημα στήριξης σε όλους τους βουλευτές Κρήτης για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Καλαντζάκης

Στο πλαίσιο των συνολικών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για την ανατροπή των εξελίξεων και τη λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απηύθυνε στις 26/11/2019 επιστολές και στους 16 Βουλευτές της Κρήτης όλων των κομμάτων.

Στις εν λόγω επιστολές ο δήμαρχος ενημερώνει για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, με την οποία εξεδόθη ψήφισμα αναφορικά με την λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στο Δήμο Ιεράπετρας και ζητάει τη στήριξη των βουλευτών για την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας του πανεπιστημιακού αυτού τμήματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις δηλώσεις του:

«Χρόνια η Ιεράπετρα ζητάει την ίση αντιμετώπιση και την συμπερίληψή της στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και δε σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα να περάσει στο απυρόβλητο. 

Εκτός του αιτήματός μας για άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για εκτενή συζήτηση του θέματος ζητάμε και τη στήριξη όλων των βουλευτών της Κρήτης για ανατροπή των εξελίξεων που αδικούν τον τόπο μας.

Μετά από όλες τις προσπάθειες που έχουμε ήδη κάνει, συνεχίζουμε να διεκδικούμε κάθε μορφή προόδου για τον τόπο μας, με όποιο μέσο διαθέτουμε γι’ αυτό και δεν εφησυχαζόμαστε έως ότου λάβουμε θετική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση. »

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Του άρεσαν οι μοτοσικλέτες των ...ξένων

μηχανάκι κλοπή

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για κλοπή.   

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του  Β’ Αστυνομικού  Τμήματος Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ένας σκελετός δίκυκλης μοτοσυκλέτας και ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσυκλέτας τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.   

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.  

(Φωτογραφία αρχείου)