Κρήτη

Λασίθι

Δήμος Ιεράπετρας: Παραδόθηκε προς χρήση μία νέα δεξαμενή άρδευσης στη Ρίζα

δεξαμενή ιεράπετρα

Μία νέα δεξαμενή άρδευσης παραδόθηκε προς χρήση στην Κοινότητα της Ρίζας, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου της Δ.Υ.Α.Α. κ. Πέτρου Μαστοράκη, του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Μανόλη Αλεξάκη και του Προϊσταμένου της Δ.Υ.Α.Α. κ. Μιχάλη Καββουσανού. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε από κοινού ενημέρωση σχετικά με επιπλέον ανάγκες της Κοινότητας και τον προγραμματισμό που θα ακολουθηθεί από τις Υπηρεσίες.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: « Άλλη μια νέα δεξαμενή άρδευσης , η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ρίζας, παραδόθηκε προς χρήση.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους, στηρίζουμε έμπρακτα τους αγρότες όλων των περιοχών του Δήμου Ιεράπετρας με υποδομές που συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας της αγροτικής γης εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για τις καλλιέργειες. Συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε, να σχεδιάζουμε, να χρηματοδοτούμε και να δημοπρατούμε έργα απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Μανόλη Αλεξάκη, αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας της Ρίζας για την συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Αυτόφωρο και 30.000 ευρώ πρόστιμο για την κακοποίηση του αλόγου του

Ηράκλειο: Αεροδιακομιδή για 31χρονο ναυτικό

Κρήτη: Νέα σεισμική δόνηση τα ξημερώματα

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δικογραφία μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης, χασισόδεντρων και πυρομαχικών

Περιπολικό

Σχηματίστηκε δικογραφία σήμερα (24/9) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, σε βάρος ημεδαπού ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του ημεδαπού και σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,7 γραμμάρια κοκαΐνης δύο γεμιστήρες πιστολιού και κυτίο αποθήκευσης πιστολιού.

Επιπλέον σε εξωτερικό χώρο πλησίον της οικίας του βρέθηκαν εφτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,8 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για τις νέες χασισοφυτείες δίπλα στα σπίτια (φωτο)

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες - Συναγερμός στην Αστυνομία

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Διώξεις σε τρία νέα πρόσωπα

ESPA BANNER