Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Επ' Αρωγή" στον Άγιο Νικόλαο

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Επ' Αρωγή" στον Άγιο Νικόλαο
 clock 12:16 | 01/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Επ’ Αρωγή» των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας, με θέμα «Πρόνοια: Νέο Πρόσωπο και Προοπτικές», στις 3 και 4 Ιουλίου 2014, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, στο ξενοδοχείο «Miramare».

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και σκοπός του είναι η ανάδειξη σημαντικών θεμάτων για τις θεσμικές αλλαγές της Κοινωνικής Πρόνοιας, την αναφορά σε νέες προσεγγίσεις Φροντίδας και Περίθαλψης, καθώς και την παρουσίαση Προγραμμάτων και Δράσεων της τοπικής κοινωνίας.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του Συνεδρίου, eparogi.pronoianet.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis