Κρήτη

Ηράκλειο

Βασίλης Κικίλιας: Στο Ηράκλειο στις 26 Οκτωβρίου

κικίλιας ηράκλειο

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκωβρίου, αναμένεται να επισκεφθεί το Ηράκλειο ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου ο κ. Κικίλιας θα δώσει το παρών στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση, που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα στο ξενοδοχείο «CACTUS ROYAL» στην Σταλίδα Χερσονήσου.

Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη για τις εκλογές είναι:

Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Χαιρετισμός από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Ξ.Ε.Ε. των δράσεων CapsuleT - νέες νεοφυείς προτάσεις για τον ξενοδοχειακό χώρο.

Αλλαγή του άρθρου 10 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΞΗ , όπου ο Πρόεδρος μπορεί να επανεκλέγει για μια ακόμη θητεία κατ’ εξαίρεση του σχετικού άρθρου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της τελευταίας θητείας.

Να περιληφθεί στο καταστατικό ότι υποψηφιότητες προσώπων, που κατέχουν θέσεις σε οργανισμούς με αντικείμενο που έρχεται σε σύγκρουση με το αντικείμενο της ΕΞΗ ή εν δυνάμει θίγουν την ακεραιότητα και εχεμύθεια στους κόλπους της ΕΞΗ, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ( Π.Ο.Ξ.).

Υπενθυμίζεται στους κ.κ. Συναδέλφους, ότι οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω αξιώματα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση προς το Δ.Σ. μέχρι την Πέμπτη 21.10.2021.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 6 του καταστατικού της Ένωσης, απαραίτητη είναι η παρουσία του ενός δευτέρου (1/2) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021,την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων εκ των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην Βάση Γουρνών: Την Παρασκευή η κατάθεση προσφορών για το "φιλέτο"

Ηράκλειο: Μισή ώρα αναμονή στον Αη Γιάννη Χωστό! (φωτο)

Ηράκλειο - σεισμός: Περιοδεία Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Απογραφή 2021: Σε ποια τηλέφωνα μπορείτε να καλείτε για τυχόν απορίες

απογραφή 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Περιεφεριακή Ενότητα Ηρακλείου η Απογραφή 2021.

Η απογραφή συνεχίζεται κανονικά δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη η υπεύθυνη της ΕΛΣΤΑΤ Υβόννη Αλαφούζου, απαντώντας σε πολλά ερωτήματα και απορίες ακροατών.

Η παράταση που δόθηκε λήγει στις 13 Δεκεμβρίου και αφορά στην ηλεκτρονική απογραφή που κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες, αφού λάβουν τον αποκλειστικό κωδικό, που τους έχει σταλεί.

Μετά τις 13 Δεκεμβρίου η απογραφή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους απογραφείς, με κατ'οίκον επισκέψεις στα σπίτια.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τους σεισμόπληκτους κατοίκους σε Αρκαλοχώρι και τις υπόλοιπες περιοχές, οι οικοίοι όπως είπε η κα Αλαφούζου, απογράφονται ως μόνιμοι κάτοικοι ακόμα και αν φιλοξενούνται στο Ηράκλειο ή αλλού.

Αναφορικά με τα λάθη που εμφανίζονται στα στοιχεία που καταχωρούν οι πολίτες, η κα Αλαφούζου καθησύχασε, λέγοντας ότι αυτά τα διορθωθούν.

Τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να καλείται είναι τα: 2810 326579 και 2810 326516.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - τροχαίο: Σοβαρά τραυματίστηκε ο 20χρονος οδηγός

Κρήτη: Σεΐχης αγοράζει ελαιώνες στο νησί και επενδύει στο λάδι

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξήθηκαν οι εισαγωγές σε ΜΕΘ

 

ESPA BANNER