Κρήτη

Ηράκλειο

Συναυλία "Η ζωή είναι ωραία" στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκης"

κηποθέατρο μάνος χατζηδάκης

Τετάρτη 29, Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία  «Η ζωή είναι ωραία» με τον Γιάννη Κασσωτάκη στο Κηποθέταρο «Μ. Χατζιδάκης» (είσοδος από Λ. Πλαστήρα).
Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος: Ελεύθερη (Με ατομικές προσκλήσεις).

"Μια δροσερή νότα στις φετινές καλοκαιρινές αλλά ‘προσεκτικές’ εξορμήσεις θα είναι η συναυλία του Γιάννη Κασσωτάκη ‘Η ζωή είναι ωραία’. Τα τραγούδια του Διονύση, του Λουκιανού, του Λαυρέντη, του Σταμάτη, αλλά και του Μίκη και του Μάνου θα είναι αυτά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας φέρουν
πιο ‘κοντά’ αλλά πάντα κρατώντας τις αποστάσεις!
Μαζί του η ταλαντούχα Αγγελική Σπυριδάκη στο τραγούδι, ο Μανώλης Κανακάκης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Κανακάκης στα πνευστά και ο Γιώργος Τζωρτζάκης στο μπάσο."

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης

Συναυλία
Συναυλία "Η ζωή είναι ωραία" στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκης"- Αφίσα

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η παράταξη Κουράκη απαντά στην αντιδήμαρχο για τις προκηρύξεις

Λότζια

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής αρχής και της δημοτικής κίνησης "Ηράκλειο 3.7.5", με φόντο τις προκυρήξεις για εργασία στο Δήμο Ηρακλείου και τα όσα απάντησε νωρίτερα η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη.

Η παράταξη σε νεότερη ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

"Στα όσα η δημοτική αρχή και η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου έσπευσαν να απαντήσουν, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, στο θέμα των παράνομων και καταχρηστικών προσλήψεων που πεισματικά προωθεί,  η κίνηση  «Ηράκλειο 3.7.5»  αναφέρει τα εξής:

Οι όροι των προκηρύξεων αυτών  είναι παράνομοι και  καταχρηστικοί. Αντίκεινται στο Σύνταγμα, στην Εργατική Νομοθεσία και στις διεθνείς εργατικές συμβάσεις που έχει υπογράψει κατά καιρούς η χώρα μας.

Τέτοιους όρους, όσο κι αν προσπαθεί να νομιμοποιήσει η δημοτική αρχή του Ηρακλείου, δεν πρόκειται να το πετύχει, γιατί απλά δεν υπάρχει σε κανένας νομικός, εργατικός, αυτοδιοικητικός, κοινωνικός ή ανθρωπιστικός κώδικας που να το δικαιολογεί".

Ανταπάντηση από τη Λότζια

Λίγο αργότερα, η δημοτική αρχή σε ανακοίνωση - απάντηση ανέφερε τα εξής:

"Σε απάντηση της - άλλα λόγια να αγαπιόμαστε – νέας ανακοίνωσης του «Ηράκλειο 3.7.5» και σχετικά με το κατά πόσον οι όροι των προκηρύξεων (στις οποίες έχουμε αναφερθεί ήδη) είναι παράνομοι και καταχρηστικοί, θα είχε ενδιαφέρον να ερωτηθούν και οι δεκάδες δήμαρχοι σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην Κρήτη που έκαναν χρήση παρόμοιων όρων στις δικές τους προκηρύξεις, τι γνώμη έχουν. Μεταξύ των οποίων άλλωστε συμπεριλαμβάνονται και έγκριτοι νομικοί. Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου, ό,τι είχε να πει επί του θέματος, το είπε ήδη".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Στη "μάχη" του εμβολιασμού και 8 Κέντρα Υγείας

Κρήτη: Πέθανε επιχειρηματίας λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο

Κρήτη: Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις