Κρήτη

Ηράκλειο

Συναντήσεις Ηγουμενίδη με Αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης και Φιλιππή

hgoumenidis.jpg

Σύναντηση με μέλη της Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας είχε σημερα ο Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος ενημερώθηκε διεξοδικά για τις παρατηρήσεις της Ένωσης σχετικά με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και τα σχετικά άρθρα που αφορούν τους Αξιωματικούς. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον κλάδο των Αξιωματικών της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών και το μισθολογικό.

Από την Ένωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Στυλιανός Καρακούδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Ζερβάκης και ο κ. Ιωάννης Μαραβελάκης (μέλος).

Λιγη ώρα αργότερα και κατά την επίσκεψη του στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Απόλλωνα Φιλιππή.
 

 Ο κ.Φιλιππής ενημέρωσε τον βουλευτή για τις διαδικασίες τροποποίησης της χερσαίας ζώνης, για το master plan του λιμανιού και την δημιουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής και υδατοδρομίου (για το τελευταίο υπάρχει μελέτη).

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι το εμπορικό κομμάτι του λιμανιού έχει ενισχυθεί πρόσφατα από προσωπικό, χειριστές και τεχνίτες μηχανημάτων, αλλά και από τον ανάλογο εξοπλισμό. Παρά την ενίσχυση όμως εξακολουθεί να υφίσταται το ζήτημα  της έλλειψης του προσωπικού.
 
Επίσης, ο βουλευτής, ως Συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε και ενημερώθηκε από τον κ.Φιλιππή για την πορεία της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάκαμψη.

Στη συζήτηση δεν παραλείφθηκε και το θέμα της περαιτέρω αξιοποίησης του λιμανιού καθώς και των επενδύσεων. Τέλος, στο τραπέζι τέθηκε και το ζήτημα της μαρίνας των Μαλλίων και το τουριστικό αγκυροβόλιο του Τσούτσουρα.

Κρήτη

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

νάθαν δίπλας

Μία εβδομάδα πριν φαίνεται πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος...

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν... 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών