Κρήτη

Ηράκλειο

Στροφή των Ηρακλειωτών στο πετρέλαιο θέρμανσης, βλέπουν οι βενζινοπώλες

πετρελαιο θερμανσης

Ξεκίνησαν οι Ηρακλειώτες να εφοδιάζονται με πετρέλαιο θέρμανσης. Μάλιστα η κίνηση που παρατηρείται αυτές τις ημέρες, στο ξεκίνημα δηλαδή της διάθεσς του πετρελαίου θέρμανσης ,είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα  πέρυσι, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης.
Όπως αναφέρει πολλοί  είναι οι καταναλωτές, που επιλέγουν να βάλουν ποσότητες που αγγίζουν τα 500 λίτρα ή ακόμα και 1.000, αλλά και εκείνοι που αγοράζουν μικρότερες ποσότητες. «Υπάρχει και πάλι μια στροφή του κόσμου προς το πετρέλαιο καθώς φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τους  άλλους τρόπους θέρμανσης» τονίζει ο ίδιος.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο σήμερα φτάνει στα 0,97 λεπτά το λίτρο.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής