Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο αύριο η υπουργός Πολιτισμού μαζί τον Λευτέρη Αυγενάκη

mendoni-augenakis.jpg

Αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα επισκεφτούν στο Ηράκλειο στις 8 π.μ. τις εγκαταστάσεις του Τένις «ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α." και στις 9.15 π.μ. το Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ στις 10.15 π.μ. θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στο Δημαρχείο και στις 11.30 π.μ. με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στην Περιφέρεια.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κανείς δεν αντιλαμβάνεται πού εξυπηρετούν οι στάσεις της παραλιακής

ΣΤΑΣΗ.jpg

Έντονο προβληματισμό, αλλά και πολλά ερωτηματικά από αρκετούς πολίτες προκάλεσε η τοποθέτηση στάσεων λεωφορείου στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου. 

Το θέμα αναδείχθηκε μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, με πλήθος ακροατών να παρεμβαίνουν και να διερωτώνται για το τι ακριβώς προστατεύει μια ιδιαίτερα πρόχειρη κατασκευή που έχει τόσο μικρό μέγεθος. 

Τα ερωτήματα και οι παρεμβάσεις ήταν πάρα πολλές, αφού οι συγκεκριμένες κατασκευές είναι αρκετά μικρές σε μέγεθος, στενές, ενώ δεν προστατεύουν ούτε από τον αέρα, ούτε από τον ήλιο και σίγουρα ούτε από την βροχή, στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί.