Κρήτη

Ηράκλειο

ΟΛΗ: Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

img_0280_002.jpg

Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη  πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κτίριο Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Θερμή υπήρξε η υποδοχή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.του ΟΛΗ κ. Ιωάννη Βαρδαβά, όπου καλωσόρισαν τον Ηρακλειώτη Γενικό Γραμματέα.

Τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη  συνόδευαν ο κ. Γλυνός, Διευθυντής Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου καθώς και η κ. Χατζηαντωνίου της Διεύθυνσης Λιμενικής Πολιτικής.

Ο Μανώλης Κουτουλάκης στον ΟΛΗ
Ο Μανώλης Κουτουλάκης στον ΟΛΗ

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επιπλέον ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Ευθύμιος Δουβής, o Διευθυντής Ερευνών του Εργαστηρίου Παράκτιας και Θαλάσσιας Ερευνας κ. Ν. Καμπάνης και Διευθυντές των Υπηρεσιών του ΟΛΗ καθώς και μέλη του Δ.Σ., κατά την οποία συζητηθήκαν τρέχοντα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος του Λιμένος Ηρακλείου και στα οποία υπήρξε έκδηλη η πρόθεση του Γενικού Γραμματέα στην υποστήριξη μιας σύγχρονης, αποτελεσματικής και αναπτυξιακής πορείας του Λιμένος Ηρακλείου και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του στην παγκόσμια αγορά.

Με την υπόσχεση ότι η αναπτυξιακή πορεία τόσο του Λιμένος Ηρακλείου αλλά και των νησιών αποτελεί πρόκληση για την ηγεσία του Υπουργείου και ότι θα είναι άμεση η ανταπόκριση έκλεισε η συνάντηση μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα εγκαρδιότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Βαρδάκης: Επίκαιρη ερώτηση για τις ΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων

Κορωνοϊός - Χανιά: Αλλάζουν οι ώρες διενέργειας rapid test στο Δημαρχείο

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες - Συναγερμός στην Αστυνομία

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο και έκαναν μήνυση

γυμναστήριο

Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.

Η μήνυση έγινε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Λίστες αναμονής στα νοσοκομεία για ... γερά νεύρα!

Ηράκλειο - σοκ: Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα του

Κρήτη: Επέστρεψε τα ρέστα στο μπαρ μετά από μια ...δεκαετία (Βίντεο)

ESPA BANNER