Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Βαρδάκης για την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Invalid Scald ID.

Δήλωση του Σωκράτη Βαρδάκη για την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία:

"Την εντυπωσιακή της κυβίστηση στο Μακεδονικό ολοκληρώνει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, με την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.    

Μετά τις «μάχες που έδωσε για τη Βόρεια Μακεδονία» για τις οποίες πληροφορηθήκαμε από  τον κ. Ζάεφ, ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να ψηφίσουν θετικά, επικυρώνοντας και τιμώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία για την οποία δίχασαν τους Έλληνες, καλώντας σε συλλαλητήρια και παραληρώντας με εθνικιστικές κορώνες στα κανάλια. 

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κλίμα πόλωσης που είχαν δημιουργήσει πριν από δύο χρόνια. Σημερινοί υπουργοί, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις  περί άσκησης βέτο στην ενταξιακή πορεία της χώρας, αλλά και άρνησης σε οποιαδήποτε επίσκεψη του προέδρου της στη χώρα μας.

Το ελάχιστο που οφείλει ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του είναι όχι μία, αλλά 158 συγγνώμες, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας. Μία συγγνώμη για κάθε «Ναι» που θα ακουστεί στη Βουλή από τους πολέμιους της Συμφωνίας. Συγγνώμη, γιατί απολύτως συνειδητά εξαπάτησαν, δίχασαν και είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό."

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Έκοψε στα δύο ο καινούργιος δρόμος στο Αρκαλοχώρι (βιντεο)

δρόμος - ρωγμή

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει ρωγμή που έχει προκληθεί στον καινούργιο δρόμο του Αρκαλοχωρίου προς τη Βιάννου η οποία μάλιστα διαπερνά και τα δύο ρεύματα.

Το βίντεοι αναρτήθηκε από τον χρήστη τις ημέρες όπου ανεμενόταν το κύμα κακοκαιρίας "Μπάλλος" ωστόσο εκτιμάται ότι η ρωγμή προήλθες από τις απανωτές σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι.

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Ξωχάκη:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

Κρήτη: Μέθυσε και έκανε το καφενείο... καλοκαιρινό

Ηράκλειο: Αλκοτέστ και ενημέρωση από την Τροχαία σε καταστήματα εστίασης (φωτο)

Φόβοι ότι θα αυξηθεί η ανομβρία στα νησιά τις επόμενες δεκαετίες

 

ESPA BANNER