Κρήτη

Ηράκλειο

Μιχελογιαννάκης: Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί ο αφελληνισμός

μιχελογιαννακης

Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί ο αφελληνισμός, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
Είναι βέβαιο ότι α) Ελληνικές επιχειρήσεις, β) δεύτερες κατοικίες οι οποίες είναι ιδίως στα χωρία και γ) τα  εξοχικά, σαφώς κινδυνεύουν.
Τα μεγάλα επιχειρηματικά είναι το 40% περίπου και κοστίζουν 40 δις.
Οι θεσμοί δεν το δέχτηκαν και έτσι 65 δις επιχειρηματικά, 35 δις των νοικοκυριών και 5 δις καταναλωτικά κάνουν την πίτα 105 δις για τα κοράκια.
Τα ξένα funds ελέγχουν στο χρηματιστήριο το 59.2% της αγοράς.
Η διάθεση των κορακιών είναι να δίνουν περίπου 10 λεπτά, για 100 ευρώ.
Ουσιαστικά αφού θα πουληθούν σε εξευτελιστικές τιμές γιατί να μην προταθούν αυτές οι διευκολύνσεις στους ίδιους τους κατόχους ώστε να μην υπάρξει αφελληνισμός ;
Αυτονόητο ερώτημα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ