Κρήτη

Ηράκλειο

Λευτέρης Αυγενάκης: Το μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Το μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Ηρακλείου, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου:

"Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί ορόσημο για τη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία του έθνους. Μέσα από την επέτειο αυτή αντλούμε πολύτιμα και διαχρονικά διδάγματα. Το βασικότερο από αυτά είναι ότι όταν επικρατούν η ενότητα και η ομοψυχία, απέναντι σε αντίξοες και κρίσιμες συνθήκες, η χώρα μας πετυχαίνει θαυμαστά κατορθώματα.

Με την ίδια ομοψυχία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας και να χτίσουμε μαζί το μέλλον που αξίζει στις επόμενες γενιές Ελλήνων.

Τιμούμε όλους εκείνους τους ήρωες που αντιστάθηκαν στον φασισμό και τον ναζισμό και έδωσαν τη ζωή τους για το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας. Εμπνεόμαστε από το παρελθόν μας και τα επιτεύγματα των προγόνων μας στα πεδία της μάχης και δημιουργούμε ένα αισιόδοξο, πιο φωτεινό μέλλον. Χρόνια Πολλά!

28η Οκτωβρίου 1940: Το ηρωικό "ΟΧΙ" των Ελλήνων

28η Οκτωβρίου: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου της Ομάδας "Ζευς" (βίντεο)

Βασίλειος Τσαβαλιάρης: Ποιος ήταν ο πρώτος νεκρός του έπους του 1940

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής

Περιπολικό

Εξιχνιάστηκε σήμερα (1/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, υπόθεση κλοπής που διαπράχτηκε στα Χανιά.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κλοπή. Ειδικότερα, την 02.11.2021 άγνωστο άτομο αφαίρεσε από επιχείρηση κινητό τηλέφωνο συνολικής χρηματικής αξίας 1.100 ευρώ.

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών!

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο φαράγγι

Κρήτη: Διαβούλευση Δήμων - ΦΟΣΔΑ για αλλαγές στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

 

ESPA BANNER