Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Ήταν νεκρός δύο μέρες - Τι ερευνούν οι Αρχές

βραχια

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 57χρονος άνδρας ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στην Τρυπητή, διερευνούν οι Λιμενικές Αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά ενώ όπως φαίνεται, ο 57χρονος βρισκόταν μόνος του στο νησί, καθώς όλες οι κινήσεις του που έχουν καταγραφεί από κάμερες, τον εμφανίζουν μόνο του.

Ο 57χρονος ήταν να επιστρέψει στις 17 Ιουλίου το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει για να μετακινείται. Κάτι που δεν έγινε ποτέ αφού αργά το βράδυ της 2οης Ιουλίου, βρέθηκε νεκρός.

Όπως εκτιμάται ο 57χρονος ήταν νεκρός περίπου δύο ημέρες όταν βρέθηκε στα βράχια κι αυτό το μαρτυρά η κατάσταση στην  οποία βρισκόταν το πτώμα. 

Ένα επίσης στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές είναι η βαλίτσα του 57χρονου η οποία βρέθηκε δίπλα του στα βράχια.

Γ.Π.

Κρήτη

Κρήτη: Βρήκαν τον θάνατο μέσα στα σπίτια τους

αυτοκτονια

Toν θάνατο μέσα στο σπίτι του βρήκε ένας 60χρονος, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στα Χανιά. Τον άτυχο άνδρα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η σύντροφός του, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όμως οι διασώστες δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροψία - νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 11 το πρωί, ένας 82χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Ιεράπετρα.από τον ξάδελφό του.

Και σε αυτή την περίπτωση ο θάνατος εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.