Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

διακοπες ρευματος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα γίνουν από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο Ηράκλειο.
Δείτε τις περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/7/2018
05:30-07:30 Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας ,Κεράμου ,Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου. Στις οδούς ,Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διονυσίου Καρίας, Σταδίου, Αγ. Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ. Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ. Καζαντίδη.
07:30-08:30 Στην εθν. οδ. Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση προς το ΠΑΓΝΗ μέχρι το χωριό Σίβα. Στις περιοχές Γιοφυράκια, Λειβάδα Βουτών, Άνω και Κάτω Καλέσσα. Στις περιοχές Γούρνες Τεμένους, Αθάνατοι, Σταυράκια (περιοχή του ελαιουργείου Σταυρακίων) Σταυρακιανή Καμάρα, Σίβα και Δαφνές.Στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, του Μεσογειακού κέντρου Αιμοκάθαρσης στα Καλέσσα, της επιχείρησης αρτοποιίας Τσατσάκη καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

ΤΡΙΤΗ 31/7/2018
05:30-07:30 Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν. Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m. Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν. Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του Αγ. Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών.
08:30-11:30 Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Σταδίου από την οδό Ζεφυρείας μέχρι τη Λ. Ικάρου, Καρίας από την οδό Πυθέως μέχρι την οδό Αρκονήσου, Ζεφυρείας από την πλατεία Αγ. Νικολάου μέχρι την οδό Σταδίου, Μούγλων από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Σταδίου και Δημοκρατίας από την οδό Μούγλων μέχρι την οδό Κεράμου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/8/2018
05:30-07:30 Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της Εεθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών. 
10:00-16:00 Γενικά στο χωριό Κελλιά του Δ. Αρχανών - Αστερουσίων.

ΠΕΜΠΤΗ 2/8/2018
05:30-07:30 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία. Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.
10:00-12:00 Στο χωριό Άνω Ζαρός, στον κεντρικό δρόμο, από το Δημαρχείο μέχρι τη διακλάδωση προς τη λίμνη Ζαρού.
10:00-14:00 Στο χωριό Μορώνι στην περιοχή της επιχείρησης σκυροδέματος Σηφάκη και του φωτοβολταϊκού της Fial Pet.
10:00-16:00 Στο χωριό Άνω Ζαρός, στην περιοχή της οικίας Δουλγεράκη Νικολάου.
14:00-16:00 Στις Μοίρες, στον Αναδασμό, στην περιοχή του αντλιοστασίου Κασωτάκη Αλ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/8/2018
05:30-07:30 Στις Κ. Γούβες, Δ. Χερσονήσου στις περιοχές από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, Λεμονιές, της παραλίας Αγ. Κωνσταντίνου και στην περιοχή από την παραλία Κ. Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις, Αφροδίτη και όλων των επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω περιοχών.
 

Κρήτη

Κρήτη: Από μέσα Μάη θα φτάνουν κρουαζιέρες από γερμανικές εταιρείες

 Costa Luminosa-κρουαζιεροπλοιο

 Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες.

   Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

   Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

   Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη - κορωνοϊός: Ακόμη μία "πρωτιά" των Ηρακλειωτών στα πρόστιμα

Κρήτη: Χειροδικίες, μηνύσεις και καταλήψεις για τα self test