Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το μηχανάκι "καρφώθηκε" κάτω από το τζιπ

μηχανάκι

Στο εφημερεύον νοσοκομείο διακομίσθηκε το απόγευμα ένας άνδρας όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Μελίνας Μερκούρη στον Μασταμπά και σύμφωνα με μαρτυρίες, το δίκυκλο όχημα "καρφώθηκε" κάτω από το πολυτελές αυτοκίνητο.

Για καλή του τύχη ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα ακόμα τροχαίο καθώς νωρίτερα, είχαμε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε μηχανή και ΙΧ, στη διασταύρωση των οδών Ιωάννη Παστρικάκη και Παπαναστασίου από την οποία τραυματίστηκε ένα άτομο.

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης