Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού από το τροχαίο στην παραλιακή

τροχαίο βράδυ

Τέσσερα άτομα από το δήμο Αγίου Νικολάου είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, τη σύζυγο του και τις δύο αδελφές της. Οι τέσσερις Νεαπολίτες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο με ελαφρά τραύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Γ.Κ. εξιστορεί τα γεγονότα, σημειώνοντας πως οδηγούσε το αυτοκίνητο ένα μπλε fiat punto με κατεύθυνση από το λιμάνι προς το Παγκρήτιο Στάδιο. Το συμβάν σημειώθηκε πριν από τα φανάρια που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο Τάλως.

Οι επιβάτες του οχήματος δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τι τους συνέβη και πως βρέθηκε να πέφτει ένα άλλο αυτοκίνητο στο δικό τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με τους οποίους μίλησε ο οδηγός του οχήματος δύο αυτοκίνητα έκαναν «κόντρες» στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

«Πηγαίναμε με 40 χιλιόμετρα. Μάλιστα διερχόμενο μηχανάκι που ήταν πίσω μας γλίτωσε από τύχη. Στάθηκε και μας βοήθησε μέχρι τέλους. Οι άλλοι οδηγοί τράπηκαν σε φυγή εκτός την κοπέλα του οδηγού του αυτοκινήτου που μας βοήθησε», αναφέρει ο Γ.Κ.

 

Στο βίντεο, ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου εξιστορεί τα γεγονότα όπως τα έζησε:

 

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!