Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση -Έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

ekriti_gr_apokleistiko.jpg

Έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με βασικό θέμα συζήτησης, την παραίτηση του Γιώργου Λυρώνη.

Οπως είχε γράψει αποκλειστικά το ekriti.gr στις 25 Μάη τόσο ο Γιώργος Λυρώνης, όσο και ο Γιάννης Λυρώνης, είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά το περιστατικό αυτό, συνεδρίασε το τοπικό Όργανο της «γαλάζιας» παράταξης. Στη διάρκεια του αποφασίστηκε ομόφωνα να μην γίνει δεκτή η παραίτηση του Γιώργου Λυρώνη.

Ο ίδιος, το προηγούημενο διάστημα, δέχτηκε πολλές πιέσεις για να αλλάξει την απόφαση του. Σημερα μετά την εξέλιξη που έφερε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ο κ.Γιώργος Λυρώνης δήλωσε αποκλειστικά στο ekriti.gr: «Για μια ακόμη φορά, δηλώνω παρών σε ολες τις εξελίξεις, πιστός στρατιώτης της ΝΟΔΕ και της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς όμως να επιθυμώ κανένα αξίωμα ή να έχω καμία αξίωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λυρώνης παραιτήθηκε όταν του είχε ανακοινωθεί πως θα αναλάμβανε τη θέση του Γ' αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ. Ένας ρόλος, όμως ο οποίος δεν προβλεπόταν από το Καταστατικό του κόμματος.

Α.Κ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το περίστροφο και το μαχαίρι τον στέλνουν στη Δικαιοσύνη

ΤΑΕ

Συνελήφθη, σήμερα (22/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Καραμαλάκης στο ekriti: Εδραιώνουμε νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας

Δολοφονία στην Κρήτη: Στη φυλακή ο σύντροφος της άτυχης μητέρας

Κρήτη: Βρήκαν τον καλλιεργητή της χασισοφυτείας