Κρήτη

Ηράκλειο

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

μουσείο φυσικής ιστορίας

Μετά την αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας στις 3/3/2018, ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης προκηρύσσει με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26 του Καταστατικού την ετήσια Γενική και Εκλογο-απολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε με όσα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη προσέλθουν, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 12:00 στην έκθεση του ΜΦΙΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών. Επισημαίνεται ότι τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ υποψηφιότητες θα κατατεθούν την ημέρα των εκλογών.

Επίσης, την ίδια μέρα, μετά τις εκλογές θα γίνει και η κοπή της Πίτας του Συλλόγου, με δώρο ένα μετ' επιστροφής ατμοπλοϊκό εισιτήριο για Πειραιά δύο ατόμων που προσφέρει η ΑΝΕΚ.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές

φυλακές νεάπολης

Μεγάλη και ταυτόχρονα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες βράδυ στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε κελιά κρατουμένων στην οποία συμμετείχε ακόμα και η ΕΚΑΜ Κρήτης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

14 αυτοσχέδια μαχαίρια,
5 αυτοσχέδιες μεταλλικές ράβδοι,
2 κινητά τηλέφωνα,
φορτιστής κινητού τηλεφώνου,
3 μπουκάλια κρασί,
23 δισκία διαφόρων χρωμάτων, αγνώστων ουσιών και
50 ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι σχηματίστηκε εκ νέου δικογραφία σε 8 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες.

Στην επιχείρηση που στήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, συμμετείχαν και αστυνομικοί από το ΤΑΕ και ΚΑΕ Λασιθίου. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο οδηγός ΙΧ μετά από τροχαίο

Θρίλερ με 37χρονο που βρέθηκε νεκρός

Ηράκλειο: Ζημιές σε αυτοκίνητα μετά την... ματαίωση του κορωνοπάρτι