Κρήτη

Ηράκλειο

Έκοψαν την πίτα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

pitaepimelitirio.jpg

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την έλευση του νέου έτους πραγματοποίησε χθες βράδυ η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αρχών και της επιχειρηματικής κοινότητας. 
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

pitaepimelitirio2.jpg

pitaepimelitirio2.jpg, by gpapadakis

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επισήμανε μεταξύ άλλων τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της Οικονομίας τονίζοντας οτι «Η χώρα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο αναπτυξιακό άλμα. Χρειάζεται να παράγει περισσότερο εθνικό πλούτο. Αρκετό για να αποκατασταθεί το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και να εξαλειφθούν οι κοινωνικές συνέπειες της κρίσης. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, χρειάζεται να παράγουμε περισσότερα, ανταγωνιστικότερα, υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες. Χρειαζόμαστε περισσότερα ιδιωτικά κεφάλαια και σοβαρές επενδύσεις. Επενδύσεις σε φυσικό και ανθρώπινο κεφάλαιο. Επενδύσεις για να αυξηθεί η καινοτομία, η ποιότητα και η διαφοροποίηση της ελληνικής παραγωγής. Επενδύσεις για να δημιουργηθούν βιώσιμες θέσεις εργασίας, ευκαιρίες και προοπτικές για τους νέους ειδικά ανθρώπους. Χρειαζόμαστε περισσότερες εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.»

pitaepimelitirio5.jpg

pitaepimelitirio5.jpg, by gpapadakis

pitaepimelitirio4.jpg

pitaepimelitirio4.jpg, by gpapadakis

pitaepimelitirio3.jpg

pitaepimelitirio3.jpg, by gpapadakis

Αναφερόμενος στο ρόλο του Επιμελητηρίου ο κ. Αλιφιεράκης υπογράμμισε τους στόχους που έχουν τεθεί από τη νέα διοίκηση υπογραμμίζοντας ότι «Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεκινά το 2018 ένα νέο αναπτυξιακό κύκλο. Μια νέα διοίκησης και συνάμα ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, που θα διέπει το φορέα που εκπροσωπούμε Στόχος μας είναι να αλλάξουμε. Να μετασχηματίσουμε το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε ένα υψηλού επιπέδου μηχανισμό στήριξης και ανάδειξης της επιχειρηματικότητας. Να κάνουμε  το Επιμελητήριο - Επιχείρηση διαθέσιμο στα μέλη του. Με ανταποδοτικές δράσεις και αξιόπιστες προτάσεις που να αγγίζουν ζητήματα που απασχολούν όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Βούλησή μας είναι να ενισχύσουμε ό,τι θετικό χτίστηκε στις προηγούμενες θητείες. Να καλύψουμε παραλείψεις και να διορθώσουμε λάθη, αλλά και να δομήσουμε πάνω στο δικό μας όραμα την πορεία του Επιμελητηρίου στο άμεσο μέλλον.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες