Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Μαλεβιζίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους Βιολογικούς σε Μάραθος, Αστυράκι, Γωνιές

Βιολογικός Μαλεβίζι

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου κατασκευής των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και των δικτύων αποχέτευσης στο Μάραθος, το Αστυράκι και τις Γωνιές του Δήμου Μαλεβιζίου. Το έργο εκτελεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ), με συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 1.630.178€ και χρηματοδότηση - γέφυρα από πόρους του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Τα σημεία των εργασιών επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου, Γρηγόρης Περυσινάκης. Παρόντες ήταν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών.

 

Στα σημεία των εργασιών ο δήμαρχος Μ Μποκέας μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής
Στα σημεία των εργασιών ο δήμαρχος Μ Μποκέας μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Μάραθος, Αστυράκι, Γωνιές. Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των τριών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων. Με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδάκη και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Βαμβουκα επισκεφθήκαμε τα σημεία των εργασιών και συνομιλήσαμε με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία και των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων. Σημαντικές παρεμβάσεις για να αποκτήσουν οι οικισμοί τις απαραίτητες υποδομές, να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων. Ένα ενιαίο έργο με χρηματοδότηση – γέφυρα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή των τριών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) και των δικτύων μεταφοράς. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Κορωνοϊός - Έμποροι Κρήτης: Ζητούν εντατικοποίηση των ελέγχων

Εμβόλιο κορωνοϊός: Η ΕΕ ζητά απαντήσεις από την AstraZeneca για τη μείωση προμηθειών

Κορωνοϊός: Δεκάδες κρούσματα και 12 ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο από διασπορά σε οίκο ευγηρίας

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Απίστευτος ο νεαρός - Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε λίγες ώρες

Αμεση Δράση

Δεν λέει να σταματήσει να απασχολεί την Αστυνομία ένας νεαρός αλλοδαπός στο Ηράκλειο αφού λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος για το αδίκημα της κλοπής, λίγες ώρες αργότερα, έκλεψε ξανά με συνέπεια να συλληφθεί για δεύτερη φορά.

Ο λόγος για έναν εκ των δύο ατόμων που προσπάθησαν να ανοίξουν αυτοκίνητο ενώ μέσα σε αυτό ήταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο νεαρός από την Τυνησία μαζί με έναν 24χρονο Σύρο, έπεσαν χθες στα χέρια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα στην περιοχή της Ανάληψης και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί είχαν νωρίτερα αφαιρέσει οικοσκευή και ενδύματα από γειτονικά σπίτια και τα είχαν μεταφέρει σε εγκαταλελειμμένη οικία την οποία χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομεία Κρήτης: Αριθμός ρεκόρ ασθενών με κορωνοϊό!

Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 27χρονου Δημήτρη

Βενιζέλειο: Κρούσματα κορωνοϊού στην Καρδιολογική Κλινική