Κρήτη

Ηράκλειο

Αγανάκτηση για τις διαγραμμίσεις στους δρόμους του Ηρακλείου

διαγράμμιση

Σοβαρές και ταυτόχρονα αρκετές ήταν οι καταγγελίες ακροατών στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή "Δρομολόγια" του Γιάννη Λιονάκη με αφορμή το θέμα των διαγραμμίσεων σε αρκετούς δρόμους του Ηρακλείου αλλά και έξω από αυτό.
Όπως είπαν στον αέρα της εκπομπής οι δρόμοι όπου οι διαγραμμίσεις είναι ανύπαρκτες είναι πολλοί, με τον κίνδυνο πρόκλησης ενός τροχαίου ατυχήματος να είναι κάτι παραπάνω από αυξημένος. 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην περιοχή της Κνωσού όπου η ανύπαρκτη, όπως είπαν, διαγράμμιση στους δρόμους δυσκολεύει την κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς των οχημάτων.
Ιδιαίτερη αναφορά όμως έγινε για τη διασταύρωση που οδηγεί στους Αθανάτους, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών. Εκεί, όπως είπαν ακροατές, η ανύπαρκη διαγράμμιση αποτελεί κίνδυνο θάνατο για τους οδηγούς. Και αν σκεφτεί κανείς ότι στον συγκεκριμένο δρόμο τα τελευταία τρία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους 2 άνθρωποι, τότε η διαγράμμιση κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ. 
Να σημειωθεί ότι πολλοί από τους ακροατές δεν κατάφεραν να βγουν και να μιλήσουν στην εκπομπή. Πάντως κάθε ένας από αυτούς είχε και κάτι να περιθγράψει αναφορικά με τις διαγραμμίσεις. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Απειλές σε βάρος φαρμακοποιών από... οργισμένους γονείς για τα self test!

Φαρμακείο

Ανησυχητικά φαινόμενα με απειλές σε βάρος φαρμακοποιών καταγράφηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Ηράκλειο, από οργισμένους γονείς που έσπευσαν να προμηθευτούν τα self test για τα παιδιά τους, αργοπορημένα, αγνοώντας την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ότι δεν θα μπορεί κανείς να προμηθεύεται τα τεστ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Τα φαινόμενα κατήγγειλε με δηλώσεις του στο “Ράδιο Κρήτη” και στον Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αριστοτέλης Σκουντάκης.

Όπως είπε, τόσο το περασμένο Σάββατο όσο και την Κυριακή, και στα 16 εφημερεύοντα φαρμακεία του Δήμου Ηρακλείου (8 τη μία μέρα και 8 την άλλη), υπήρξαν απειλές σε βάρος των φαρμακοποιών.

Ο κ. Σκουντάκης συνέστησε ψυχραιμία και επανέλαβε ότι η προμήθεια των self test πρέπει να γίνεται εγκαίρως από τους γονείς και όχι το Σαββατοκύριακο.

Ελένη Μπουρμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς (φώτο)

Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους αντιπεριφερειάρχες

Χανιά: Τεράστιες ζημιές σε καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς από τη φωτιά (βίντεο)