Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη

πισίνα
 clock 13:26 | 13/07/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ασύλληπτο είναι αυτό που συμβαίνει στην Κρήτη με συνανθρώπους μας σχεδόν καθημερινά να αφήνουν την τελευταία τους πνοή ενώ απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα ή την πισίνα. Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό καταγράφηκε το πρωί σε πισίνα ξενοδοχείου στη Γεωργιούπολη Χανίων με θύμα και πάλι έναν τουρίστα, περίπου 60 ετών, που βρέθηκε στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στην πισίνα όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αφού ανασύρθηκε, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Τρεις νεκροί σε παραλία την ίδια μέρα

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή ημέρα, σημαδεύτηκε από τριπλή τραγωδία καθώς τρεις άνθρωποι, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες των Χανίων, με διαφορά μόλις λίγων ωρών. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή του Καβρού στα Χανιά και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους και για έναν 59χρονο από τη Σουηδία ο οποίος έκανε το τελευταίο του μπάνιο στον Κάτω Σταλό. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis