Κρήτη

Χανιά

Συζήτησαν για τη δημιουργία γηπέδου στίβου στην Πολυτεχνειούπολη

σεγας

Το Σάββατο 29/4 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλου με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθ. Βασίλη Διγαλάκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αναπλητωτής Πρύτανη Καθ. Νικόλαος Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Γεώργιος Γιατρουδάκης, ο προπονητής ρίψεων του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Κωνσταντίνος Παπαμαρκάκηςς και ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ. Σωτήρης Λαβούτας.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκε το αίτημα του ΣΕΓΑΣ προς το Πολυτεχνείο Κρήτης για τη δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στην Πολυτεχνειούπολη στο Ακρωτήρι Χανίων. Ο Πρύτανης ανάφερε ότι θα εισηγηθεί θετικά προς τη Σύγκλητο για τη δημιουργία γηπέδου στίβου, το οποίο θα περιλαμβάνει προπονητήριο ρίψεων και περιμετρικές διαδρομές στίβου. Το γήπεδο στίβου θα συμπληρώσει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, εξυπηρετώντας τόσο τους αθλητές ρίψεων των αθλητικών συλλόγων, όσο και τους φοιτητές, το προσωπικό του Ιδρύματος αλλά και τους κατοίκους της περιοχής του Ακρωτηρίου που θα επιθυμούν να αθληθούν σε αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε τον Πρύτανη για τη θετική ανταπόκριση και τόνισε ότι θα συμβάλει στην αναζήτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή του γηπέδου.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αναστάτωση από τον στύλο της ΔΕΗ που έπεσε

Σκουλά - Στύλος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στην οδό Σκουλά, στο Ηράκλειο όταν για άγνωστους προς παρόν λόγους, στύλος της ΔΕΗ έπεσε στη μέση του δρόμου. 

Ευτυχώς, από την πτώση του στύλου δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Επί τόπου βρέθηκαν και συνεργεία της υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.