Κρήτη

Χανιά

Στα Χανιά σήμερα ο Τσίπρας - Το πρόγραμμα αναλυτικά

ΤΣΙΠΡΑΣ_ΗΡΑΚΛΕΙΟ.jpg

Επισκέψεις από το πρωί στην ενδοχώρα των Χανίων πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στις 10.30 αναμένεται να επισκεφθεί το Λιμανάκι στο Κολυμπάρι, όπου θα παραμείνει δύο ώρες. Αμέσως μετά στις 12.30 θα μεταβεί στην πλατεία των Μουρνιών για συζήτηση με τους πολίτες, ενώ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνάντηση και ομιλία λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα στο Καψόδασος Σφακίων.

Αναφέρεται ότι, ήδη από χθες βρίσκεται στα Χανιά αντιπροσωπεία του κόμματος, προκειμένου να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση, και το Ρέθυμνο. Επίσης στις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού μάλιστα προετοιμάζει ήδη την επίσκεψη και στην ανατολική Κρήτη, για την οποία έχει δοθεί η εντολή, εφόσον είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί άμεσα, ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετά την 28η Οκτωβρίου.

Κρήτη

Κρήτη: Ο Δήμος αγοράζει ακίνητα για να ξεκινήσουν οι ανασκαφές

ανασκαφη αρχαιολογια.

Ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, καλεί τους ιδιοκτήτες των ακινήτων στην Κοινότητα Πλάτης Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου όπως αυτά αποτυπώνονται στους χάρτες που διαθέτει η υπηρεσία του Δήμου (περιοχές Κάτω Κεφάλι, Πέρα Αλώνια),να επικοινωνήσουν με τον Δήμο (ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, (τηλ. 28440 22190) το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου προκειμένου να επισπευσθεί η αγορά των ακινήτων από τον Δήμο για την εκκίνηση της διαδικασίας ανασκαφών σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την προστασία και αποκάλυψη των  αρχαιοτήτων της περιοχής.