Τρίτη 12 ΝΟΕ 2019 21:15
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  23°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

Στα Χανιά σήμερα ο Τσίπρας - Το πρόγραμμα αναλυτικά

Στα Χανιά σήμερα ο Τσίπρας - Το πρόγραμμα αναλυτικά

ΤΣΙΠΡΑΣ_ΗΡΑΚΛΕΙΟ.jpg

Επισκέψεις από το πρωί στην ενδοχώρα των Χανίων πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στις 10.30 αναμένεται να επισκεφθεί το Λιμανάκι στο Κολυμπάρι, όπου θα παραμείνει δύο ώρες. Αμέσως μετά στις 12.30 θα μεταβεί στην πλατεία των Μουρνιών για συζήτηση με τους πολίτες, ενώ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνάντηση και ομιλία λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα στο Καψόδασος Σφακίων.

Αναφέρεται ότι, ήδη από χθες βρίσκεται στα Χανιά αντιπροσωπεία του κόμματος, προκειμένου να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση, και το Ρέθυμνο. Επίσης στις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού μάλιστα προετοιμάζει ήδη την επίσκεψη και στην ανατολική Κρήτη, για την οποία έχει δοθεί η εντολή, εφόσον είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί άμεσα, ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετά την 28η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης. . .

Tο υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά την υπόθεση του απαχθέντος Κρητικού ναυτικού στο Τόγκο.