Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Σημαντική δωρεά στο νοσοκομείο

δωρεά

Στην δωρεά ενός υπερσύγχρονου αναπνευστήρα για τις ανάγκες της ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.
Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν  σήμερα Παρασκευή 02 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο,  ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης,  η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο Διοικητικός Διευθυντής της Επιχείρησης Κώστας Στεργιάννης.

Από πλευράς του Γ.Ν. Χανίων  η δωρεά της ΔΕΥΑΧ παρελήφθη από τον Διοικητή του ιδρύματος Γεώργιος Μπέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή Εμμανουήλ  Μπολώτη και τον Προϊστάμενο Βιοιατρικής Τεχνολογίας Μανώλη Παπαδογιάννη.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων , την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διοικητικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΧ για τη σημαντική  δωρεά τους, η οποία αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ξεναγήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γ.Ν. Χανίων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid-19 και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η μεταμεσονύχτια βόλτα... σταμάτησε απότομα

φάρος περιπολικού

Χειροπέδες φόρεσαν τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, δύο Έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών. 

Μετά από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο ΙΧ που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 21 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νέες ώρες για δωρεάν rapid test στα δύο σταθερά σημεία

Ηράκλειο: Συλλήψεις για το επεισοδιακό βράδυ