Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους - Σώθηκαν τελευταία στιγμή (φωτο)

hania.jpg

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν δύο ηλικιωμένοι κολυμβητές που γλύτωσαν την τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση επέμβαση των ναυαγοσωστών που τους έσωσαν την ζωή σήμερα το πρωί. Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό σε λουόμενους και ναυαγοσώστες σημειώθηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Το ζευγάρι των δύο ηλικιωμένων έκανε μπάνιο στην περιοχή, όταν ο άνδρας κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

hania2.jpg

hania2.jpg, by gpapadakis

hania3.jpg

hania3.jpg, by gpapadakis

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr η ηλικιωμένη σύζυγος προσπάθησε να ανασύρει τον άνδρα της με συνέπεια να κινδυνεύσει και η ίδια. Τελικά, χάρη στην επέμβαση των ναυαγοσωστών που τους έβγαλαν στην παραλία και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες οι δύο ηλικιωμένοι παρελήφθησαν σε καλή κατάσταση από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: Κλείνει η Αιματολογική Κλινική - Τι θα γίνει με τους ασθενείς

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Αναστέλλεται εντός της ημέρας και έως τις 11 Μαρτίου, η λειτουργία της Αιματολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λόγω κρουσμάτων, τόσο σε νοσηλευτές όσο και σε ασθενείς!

Η κατάσταση κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς μεγάλος αριθμός νοσηλευτριών αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη διασπορά του ιού, σε μία κλινική που νοσηλεύει ογκολογικούς ασθενείς.

Μετά από συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ οι ασθενείς της Αιματολογικής Κλινικής του Βενιζελείου θα μεταφερθούν εκεί για νοσηλεία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Διοίκηση του Βενιζελείου θα έχει συνάντηση με μία προς μία τις νοσηλεύτριες, προκειμένου να τις πείσει να κάνουν το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Βενιζέλειο είναι το νοσοκομείο που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες την μεγαλύτερη πίεση από όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία μίας 3ης Κλινικής Covid, ενώ στο νοσοκομείο ισχύουν αυστηρά μέτρα για τους επισκέπτες, καθώς προέκυψαν κρούσματα και σε άλλες κλινικές.

Μάλιστα ο Υπεύθυνος Διαχείρισης των περιστατικών Covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε οργισμένος εναντίον εργαζομένων του νοσοκομείου που αρνούνται να εμβολιαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εστίαση - κορωνοϊός: Χιλιάδες λουκέτα και αγωνία για την επόμενη μέρα

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες