Κρήτη

Χανιά

Αιχμές του Εμπορικού συλλόγου στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

ceta

Με αφορμή την συνάντηση με τον Καναδό πρέσβη και τη συμφωνιά Ceta, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές για την στάση του κ.Βουλγαράκη, για το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους, αλλά και για το  θέμα της συμφωνίας CETA που προωθεί ο Καναδάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της αντιπεριφέρειας Χανίων σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και οικονομία. 
 Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα «φιλόξενη» σε πολιτικές ή αρχές, που μόνο το καλό του Χανιώτικου και Ελληνικού λαού δεν θέλουν.
Καλωσορίζει τον Καναδό πρέσβη με τη συμφωνία CETA και δεν λαμβάνει υπόψη του την εκφρασμένη αντίθεση του Ε.Σ.Χ. και άλλων φορέων σε αυτή την αντιλαϊκή συμφωνία.
Καλωσορίζει το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο και συνδιοργανώνει πανχανιώτικο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την αμερικανική βάση χωρίς να αναλογίζεται πόσα παιδιά στον κόσμο καθημερινά σκοτώνονται από τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ.
Το εξοργιστικά παράλογο είναι ότι προσπάθησε να κάνει και τον Ε.Σ.Χ. συνδιοργανωτή σε αυτό το τουρνουά.
Αλήθεια δεν ξέρουν εκεί στην αντιπεριφέρεια τις δημοσιοποιημένες ξεκάθαρες θέσεις του Ε.Σ.Χ. ενάντια στην αντιλαϊκή συμφωνία CETA;
Δεν ξέρουν για την σαφή αντίθεση του Ε.Σ.Χ. στην λειτουργία της αμερικάνικης βάσης Σούδας και την παραμονή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ;
Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προασπίζουμε τα συμφέροντα των μικρών εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων της πόλης μας.
Τα συμφέροντα μας είναι αντίθετα με την συμφωνία CETA και τα συμφέροντα των πολυεθνικών. 
Τα συμφέροντα μας είναι αντίθετα με αυτά που με φονικούς πολέμους εκπροσωπεί το ΝΑΤΟ και η αμερικανική βάση Σούδας.
Τα δικά μας τα συμφέροντα είναι κοινά με τα συμφέροντα των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών, των ανέργων των συνταξιούχων και της νεολαίας."
             

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες