Κόσμος

Ζητείται καθηγητής για ιδιαίτερα μαθήματα σε... γυμνιστή. Μισθός ικανοποιητικός

nude4.jpg

Η περίοδος των εξετάσεων για την εισαγωγή στα βρετανικά πανεπιστήμια πλησιάζει και τα ιδιαίτερα μαθήματα για τους υποψηφίους μαθητές έχουν ενταθεί.

Μόνο που για μία οικογένεια από την πόλη του Κόβεντρι τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα.

Δυσκολεύονται να βρουν καθηγητή για τα ιδιαίτερα μαθήματα του 18χρονου γιού τους καθώς ο τρόπος διαβίωσης ολόκληρης της οικογένειας διαφέρει από τον συνηθισμένο:
Είναι λάτρεις του γυμνισμού και οι καθηγητές που αναλαμβάνουν την προγύμναση του νεαρού έρχονται σε πολύ άβολη θέση, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται σε σύντομο διάστημα να παραιτηθούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, η οικογένεια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται ο καθηγητής να είναι γυμνός την ώρα των μαθημάτων, ενώ γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του θέματος, προσφέρει στους υποψήφιους καθηγητές 50 λίρες (58 ευρώ) την ώρα για 10 ώρες την εβδομάδα, στα  μαθήματα των γαλλικών, μαθηματικών και φυσικής.

Πηγή: Independent, huffingtonpost.gr

Κόσμος

Ελπιδοφορος: Εξέφρασε ευγνωμοσύνη «για την εκτίμηση Μπάιντεν στην Ορθόδοξη Εκκλησία»

ελπιδοφόρος

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μοιράστηκε τις θερμές ευχές για το Πάσχα που απηύθυνε με δήλωσή του προς όλους τους φίλους της Ορθόδοξης Χριστιανικής Κοινότητας ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζόζεφ Μπάιντεν, με την Πρώτη Κυρία, Τζιλ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος χαρακτήρισε τον χαιρετισμό του Αμερικανού Προέδρου ως ένα μήνυμα που αντανακλά την κοινή ελπίδα όλων των ανθρώπων για τον θρίαμβο του φωτός απέναντι στο σκοτάδι. Εξέφρασε, μάλιστα, την ευγνωμοσύνη του προς τον Τζόζεφ Μπάιντεν για τις αξίες της πίστης που ενστερνίζεται και για την εκτίμησή του στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη σύσταση των «Γερουσιαστών για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό», ανακοίνωσε ο Ελπιδοφόρος

Εμβόλια: Διχασμένοι οι ηγέτες της ΕΕ για την άρση της πατέντας

Σύνοδος Κορυφής: Πολωνία και Ουγγαρία αντιτάχθηκαν στη χρήση του όρου «ισότητα των φύλων»