Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Λιοντάρι πήδηξε μάντρα και επιτέθηκε σε γυναίκα και παιδιά (βίντεο)
λιοντάρι
 clock 19:25 | 04/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα εξημερωμένο λιοντάρι ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του, κυνήγησε και επιτέθηκε σε μία γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Λαχώρη, στο ανατολικό Πακιστάν.

Σε πλάνα από κύκλωμα ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία Λαχώρης, μιας πόλης με πληθυσμό 13 εκατ. κατοίκους, διακρίνεται το λιοντάρι χθες το βράδυ να πηδάει πάνω από τον τοίχο του σπιτιού, κατόπιν να κυνηγάει μία γυναίκα που κρατούσε τα ψώνια της.

Το λιοντάρι πήδηξε από πάνω της, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Ο πατέρας της οικογένειας εξήγησε πως το λιοντάρι στράφηκε στη συνέχεια προς τα παιδιά της, ηλικίας 5 και 7 ετών, δαγκώνοντάς τους στα χέρια και το πρόσωπο, σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας.

Τα τρία θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όμως δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο πατέρας της οικογένειας περιέγραψε πως οι ιδιοκτήτες του άγριου ζώου βγήκαν από το σπίτι και «διασκέδαζαν βλέποντάς το να επιτίθεται» σε περαστικούς.

Η αστυνομία έκανε σήμερα γνωστό πως συνέλαβε τρεις άνδρες.

«Οι ύποπτοι διέφυγαν από την περιοχή μαζί με το λιοντάρι. Συνελήφθησαν έπειτα από 12 ώρες», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αστυνομία.

Το λιοντάρι, ένα αρσενικό ηλικίας 11 μηνών, κατασχέθηκε και εστάλη σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων. Το προσωπικό λέει πως το ζώο δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ-Ζελένσκι: Τηλεφωνική επικοινωνία μετά το μπλόκο στην αμερικανική βοήθεια

Γαλλία: Απίστευτη ταλαιπωρία για 300.000 επιβάτες -Απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Γάζα: «Απάντηση της Χαμάς εντός 24ωρου», λέει ο Τραμπ - Εγγυήσεις για μόνιμη εκεχειρία ζητούν οι Παλαιστίνιοι

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis