Κόσμος

Κύπρος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και «άρπαξαν» 37.000 ευρώ

ΑΤΜ έκρηξη

Στόχος ληστών έγιναν δύο ΑΤΜ στη Λεμεσό. Στη μία περίπτωση οι δράστες κατάφεραν να πάρουν περίπου 37.000 ευρώ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από πολίτη στις 6:30 το πρωί για κατεστραμμένο ΑΤΜ στην τουριστική περιοχή Λεμεσού όπου βρίσκονται ξενοδοχεία τα οποία είναι κλειστά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Από τις κάμερες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη είχε σημειωθεί στις 4:10 τα ξημερώματα.

Το ΑΤΜ ανήκει στην εταιρεία Euronet που εδρεύει στην Ελλάδα. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι στις 3:30 τα ξημερώματα είχε γίνει απόπειρα ανατίναξης και άλλου ΑΤΜ.

Κόσμος

ΗΠΑ: Κι άλλος θάνατος, βρέθηκε πτώμα άνδρα με μώλωπες στη Μινεάπολη

ΗΠΑ - Επεισόδια

Τραγικές εικόνες, πρωτόγνωρες καταστάσεις, σκηνές που αποτυπώνουν το μέγεθος της κοινωνικής αναταραχής. Όλα αυτά στις ΗΠΑ, όπου το σκηνικό παραμένει έκρυθμο, ενώ τα επεισόδια μαίνονται σε δεκάδες πολιτείες. Πόλεμος με τους αστυνομικούς, φωτιές και οργή σημειώθηκαν και πάλι, το Σάββατο βράδυ.

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε κοντά σε καμμένο αυτοκίνητο το πρωί στη Μινεάπολη, όπου δολοφονήθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα όχημα το οποίο φλεγόταν. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα που βρισκόταν σε απόσταση μερικών μέτρων από το καμμένο αυτοκίνητο και το οποίο έφερε μώλωπες.

Η ταυτότητα του θύματος και η αιτία θανάτου του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού, οι οποίοι έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.