Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλή βόμβας στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος στην Ουάσινγκτον
ουασινγκτον, βόμβα
 clock 22:10 | 11/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των ΗΠΑ, οι οποίες ερευνούν απειλή βόμβας στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος (DNC) στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, οι αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν ενδελεχείς ελέγχους στο κτίριο, χωρίς, ωστόσο, να έχουν εντοπιστεί εκρηκτικά μέχρι στιγμής.

Άμεσα εκδόθηκε ειδοποίηση προς το προσωπικό, καλώντας τους να αποφύγουν την περιοχή. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Αστυνομία του Καπιτωλίου ανταποκρίνεται σε περιστατικό στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Δημοκρατικού Κομιτάτου (DNC)».

«Για λόγους αυξημένης προσοχής, η Αστυνομία του Καπιτωλίου πραγματοποιεί έλεγχο του εσωτερικού του κτιρίου», αναφέρει εκπρόσωπος του DNC. «Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του DNC, Κεν Μάρτιν, η πολιτική βία σε κάθε μορφή δεν έχει θέση στη χώρα μας. Είμαστε ευγνώμονες στην Αστυνομία του Καπιτωλίου και στην ασφάλεια του κτιρίου του DNC για την ταχεία και επαγγελματική αντίδρασή τους».

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γερμανία: Επιφυλάξεις από τον καγκελάριο Μερτς για ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος του Ισραήλ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis