Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Άφιξη Κιμ Γιονγκ Ουν στο Πεκίνο – Μαζί του και η κόρη του στο ειδικό τρένο
κιμ γιονκ ουν
 clock 07:31 | 03/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Έφτασε στο Πεκίνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, αφού ταξίδεψε με το ειδικά διαμορφωμένο τρένο. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την επίσημη παράδοση της Ιαπωνίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πήρε μαζί του την κόρη του, Τζου-ε, στο ταξίδι του στο Πεκίνο, όπως μετέδωσε την Τρίτη το πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο τη νοτιοκορεατική υπηρεσία πληροφοριών.

Ο Κιμ την έχει πάρει και σε άλλες σημαντικές στρατιωτικές και δημόσιες εκδηλώσεις, ενισχύοντας τις εικασίες ότι ενδέχεται να προορίζεται για ηγετική θέση.

Ο Κιμ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Κινέζο πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ, για τη φιλοξενία, όπως ανέφερε το KCNA.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρεμλίνο: Τραμπ και Πούτιν δεν συμφώνησαν για συνάντηση με τον Ζελένσκι -Σήμερα οι ανακοινώσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis